fbpx

Kupon és utalvány

Kuponrendszer

2018. október 1-től 2019. március 31-ig terjedő időtartamban a WAMP vásárokra a belépés feltétele 5 db 100 Ft névértékű WAMPER kupon vásárlása, összesen 500 Ft értékben. A kuponok mellé a látogató lila színű karszalagot kap, amit a vásáron viselnie kell.

Nem kell WAMPER kupont váltani gyerekeknek 14 éves korig, illetve a nyugdíjasoknak, mozgássérülteknek, értelmi fogyatékosoknak ha a jogosultságot a megfelelő igazolvánnyal igazolják.
A WAMPER kuponok a Vásárnap Kft. által szervezett beltéri WAMP vásárokon vásárolhatók le (2018. október 1. – 2019. március 31. között) a vásár kiállítóinál történő vásárláskor, a következők szerint: a minimum 1000 Ft-os vagy az azt meghaladó vásárláskor, kerek 1000 forintonként 1 kupon váltható be. 1000 Ft alatt a kuponok nem használhatók fel. Lezárt vásárlás után a kiállító nem köteles elfogadni a visszatérő vásárló feledékenységből nem odaadott wamper kuponjait.
Kuponelfogadás alól mentesülnek a kulturális intézmények, oktatási intézmények, alapítványok, a külföldi kiállítók és az együttműködő partnerek. Az ilyen kiállítók standjánál a szervezők feltüntetik, hogy az adott kiállító nem fogad el WAMPER kuponokat. Minden más kiállító köteles elfogadni a WAMPER kuponokat a fenti arányban.
További információ: https://wamp.hu/hu/kupon-felhasznalasi-szabalyzat

Ajándékutalvány

Ajándékozz szeretteidnek WAMP ajándékutalványt! Az utalvány 1000 Ft-os címletekben kerül kiállításra,  bárkire átruházható, és bármelyik kiállítónál levásárolható. Az ajándékutalványokat a vásárainkon 10:00 és 15:00 óra között vásárolhatod meg a WAMP pénztáránál, vagy hétköznap előzetes egyeztetés után a WAMP irodájában (1085 Budapest, Mária utca 54. 2. em) Telefonszámunk: 06 1 797 7190.

További információ: https://wamp.hu/hu/ajandekutalvany-felhasznalasi-szabalyzat


Olvasd be az alábbiakat, és tudj meg többet:

a Millenáris B csarnok előtt a WAMP “útjelzőket”,

vagy a jegypénztárnál lévő információs leírást,

a Design vásár területén a roll-up felültét

vagy a vásár területén, jobbra az első WAMP molinót